About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ανοίγει ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom!

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Ζωή Π.
Σίγουρα δεν θα έχετε δει τον πραγματικό Άι- Βασίλη από κοντά. Ίσως κάποιοι από εσάς θα πιστεύετε ότι δεν υπάρχει καν, ότι οι γονείς σας, σας φέρνουν τα δώρα σας. Κάποιοι άλλοι όμως το πιστεύουν! Μπορεί να μην τον έχουν δει, αλλά μπορεί και ναι. Όπως και να 'χει πάντως ο Αϊ-Βασίλης υπάρχει! Τι; Δεν με πιστεύετε; Καλά, διαβάστε παρακάτω και θα δείτε:
Ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom, του μεγαλύτερου θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα, είναι ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ γεγονός! Ο παραμυθένιος κόσμος που τα έχει όλα ανοίγει από το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.
Ο αυθεντικός Αϊ Βασίλης έρχεται από το Ροβανιέμι! Για πρώτη φορά στην Αθήνα κλειστή πίστα Σκι! Σπάμε το ρεκόρ Guiness για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ξωτικών! 
Δημιουργικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, παγοδρόμιο, πλανητάριο, food court "Κουζίνα του Αϊ Βασίλη", χριστουγεννιάτικη αγορά και 40 παιχνίδια για όλη την οικογένεια! 
Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι τα Χριστούγεννα το Santa Claus Kingdom, η εταιρεία Λούνα Παρκ "Τα Αηδονάκια" παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και πιο εντυπωσιακό, κλειστό (indoor) χριστουγεννιάτικο Πάρκο, το "Santa Claus Kingdom". 
Το "Santa Claus Kingdom" ανοίγει και φέτος τις πύλες του, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας. 
Είναι το μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting, μπαλονοκατασκευές... Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 34 ημέρες, φιλοξενεί 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη! 

Είδατε; Εγώ σας τα 'λεγα και δεν με πιστεύατε. Δείτε που έλεγα αλήθεια! Να πείτε στη μαμά και τον μπαμπά να σας περάσει καμιά βόλτα από 'κει! Ευκαιρία θα 'ναι να δουν τον πραγματικό Αϊ -Βασίλη για να μην αγοράζουν εκείνοι τα δώρα σας. Από φέτος θα περιμένετε τον πραγματικό Άι- Βασίλη να σας φέρει τα δώρα και κάθε χρόνο εκείνος θα τα φέρνει. Κρυφτείτε κάπου που να μην μπορεί να σας δει και που ξέρετε; Μπορεί να έρθει τελικά…!!!





2 σχόλια: