About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Έρχεται ο αντικαταστατής του ipad!

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Ελένη Γ. και Κάλλια Τ.
Γιατί να κρατάτε πάντα μαζί σας ένα βαρύ φορητό υπολογιστή ή ένα table για να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή; Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να φορούσατε ως αξεσουάρ έναν μικροσκοπικό υπολογιστή γεμάτο ποικίλες δυνατότητες; 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει όχι ένα αλλά δύο έξυπνα ρολόγια iWatch το επόμενο έτος. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να δούμε δύο μοντέλα, ένα για άντρες με οθόνη 1.7 ίντσες και ένα για γυναίκες με οθόνη 1.3 ίντσες.
Η τεχνολογία οθόνης των iWatch λέγεται ότι θα είναι flexible OLED. Βέβαια Apple δεν συμπαθεί τις OLED οθόνες και χρησιμοποιεί LCD IPS οθόνες στις συσκευές της, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη ακρίβεια στο χρώμα απ’ ό,τι οι OLED.


Θεωρητικά όμως, οι OLED είναι ενεργειακά πιο οικονομικές από τις LCD, γι' αυτό και μια νέα αναφορά έκανε την εμφάνιση της που θέλει την Apple να επιλέγει OLED οθόνη για το iWatch, το οποίο η Foxconn έχει ήδη ξεκινήσει να το παράγει. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα smartwatch, στο οποίο αναφερόμαστε ως iWatch, η αγορά περιστρέφεται γύρω από τέτοιου είδους συσκευές και ήδη, οι πρώτοι μεγάλοι κατασκευαστές τόλμησαν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους. Η Apple μάλιστα κατοχύρωσε το iWatch trademark σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την ιδέα ότι αυτό θα είναι τελικώς το όνομα του έξυπνου ρολογιού που ετοιμάζει. 
Σύμφωνα με αναλυτές, η Apple αναμένεται να πουλήσει 5 με 10
εκατομμύρια iWatch από την πρώτη χρονιά που θα εμφανιστεί στην αγορά. Σε μία έρευνα που έγινε, 799 άνθρωποι ρωτήθηκαν αν θα τολμούσαν να επενδύσουν περίπου $350 για την αγορά ενός iWatch, με το 12% να απαντάει καταφατικά, και το υπόλοιπο 88% να αρνείται ευγενικά. Με μία συντηρητική εκτίμηση, το 2% με 4% των χρηστών που έχουν iPhone θα μπορούσαν να αγοράσουν το iWatch την πρώτη χρονιά της εμφάνισης του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου