About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ηλεκτρικά ποδήλατα για οικολογικές μετακινήσεις

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Ελένη Γ. και Κάλλια Τ.
Η οικολογία και η περιβαλλοντική συνείδηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή πολλών Ελλήνων. Η ανάγκη για καλή φυσική κατάσταση όπως και το αυξημένο κόστος για τις μετακινήσεις τους, λόγω των υψηλών τιμών στα καύσιμα τους, τους κάνει να στραφούν σε άλλα μέσα μετακίνησης εκτός από τα αυτοκίνητα.
Η λύση είναι το ποδήλατο ή το ηλεκτρικό ποδήλατο, που είναι οικολογικό, οικονομικό και προσφέρει δωρεάν άσκηση στους ιδιοκτήτες του! Το ποδήλατο προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα αλλά αρνητικό αποτελεί ότι δεν μπορεί να διανύσει μεγάλες και δύσκολες αποστάσεις.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ήρθαν για να λύσουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα! Το ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει ηλεκτροκινητήρα, που λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και βοηθά τον ποδηλάτη να διανύσει αποστάσεις που χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε. Οπότε το ηλεκτρικό ποδήλατο δεν εμποδίζει άτομα μεγάλης ηλικία ή κακής φυσικής κατάστασης να το χρησιμοποιήσουν. Τα καταστήματα που πωλούν τέτοιου είδους ποδήλατα μπορούν να σας δώσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς και το περιβάλλον. 

Καλό είναι όλοι μας από μικροί να συνηθίσουμε σε αυτό τον τρόπο ζωής γιατί μόνο καλό θα κάνουμε με αυτό τον τρόπο και στον οργανισμό μας και στην ''τσέπη'' μας αλλά και στο περιβάλλον μας!
Σκεφτείτε λοιπόν οικολογικά και τι είναι καλό για εσάς τους ίδιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου