About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Tο σκυλάκι τους και οι μοιραίες βουτιές…

απο τις τρεις δημοσιογράφους

        Για την 57χρονη Μαίρυ Έλενα Σκοτ, τον 54χρονο Χάουαρντ Κουλιάν και τον 16χρονο γιος τους Γκρέγκορι Τζέιμς Κουλιάνη βόλτα αυτή ήταν μοιραία...
Ο γιος της οικογένειας πέταξε μέσα στη θάλασσα ένα ξύλο. Το κατοικίδιο βούτηξε χαρούμενο να το φέρει πίσω στον έφηβο όμως τα κύματα...

ύψους τριών μέτρων το παρέσυραν. Βλέποντας τη σκηνή ο 16χρονος έπεσε κι αυτός στα ορμητικά νερά για να σώσει τον σκύλο του, φωνάζοντας τον πατέρα του να ακολουθήσει.
Ο 54χρονος βούτηξε με τη σειρά του να βοηθήσει και παρότι ο νεαρός κατάφερε να βγει σώος στην ακτή, μη βλέποντας τον πατέρα του που είχε σκεπαστεί από τα κύματα ξαναμπήκε στη θάλασσα με τη μητέρα του για να τον εντοπίσουν.
   Στην ακτή είχαν παραμείνει η αδερφή του Γκρέγκορι καθώς και η κοπέλα του, οι οποίες, ανήμπορες να αντιδράσουν, παρακολουθούσαν έντρομες τον αγώνα των τριών μελών της οικογένειας να παλεύουν με τα κύματα.
Όταν έφτασαν διασώστες ήταν πολύ αργά….
Οι αρχές ανέσυραν τις σορούς των γονιών από τον ωκεανό, ενώ ο 16χρονος αγνοείται αλλά θεωρείται νεκρός από τις αρχές.

Ειρωνεία της τραγωδίας είναι ότι ο σκύλος τελικά τα κατάφερε και βγήκε σώος μόνος του από τη θάλασσα.
   Μια λυπητερή είδηση και γενεά επειδή το αγοράκι βούτηξε στην θάλασσα για να σώσει το σκυλάκι του και μετά με την σειρά του και ο πατέρας και η μητέρα.

1 σχόλιο: