About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Τα τρία γουρουνάκια ο λύκος και οι φίλοι του

από τη μαθήτρια του ΣΤ2, Άννα Κ.

    Μια φορά και έναν καιρό σε μια όμορφη πόλη ζούσαν τρία γουρουνάκια τα οποία ήταν τόοοσο άτακτα που συχνά τάραζαν τους κατοίκους με τις φάρσες τους. 
 Μία ηλιόλουστη μέρα ενώ τα γουρουνάκια σκεφτόταν πώς θα βασανίσουν τους συμπολίτες τους, ένας καλόκαρδος λύκος έκανε την βόλτα του, όταν ξαφνικά τα τρία γουρουνάκια του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον κλοτσούν, να τον βρίζουν και να τον χτυπούν. Ευτυχώς όμως η Χιονάτη που περνούσε από εκεί, έτρεξε να υπερασπιστεί τον λύκο καθώς του ήταν ευγνώμων από τότε που έσωσε την μικρή της αδελφή Κοκκινοσκουφίτσα από ένα τρομακτικό τέρας που κυκλοφορούσε στο δάσος.
   Μετά από λίγο εκεί έφτασε και η μητριά της Χιονάτης που την αγαπούσε σαν δικό της παιδί μαζί με στρατιώτες, όπου συνέλαβαν τα τρία γουρουνάκια.Επέστρεψαν στο παλάτι και διοργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή. Όλοι ήταν χαρούμενοι εκτός από την ξαδέλφη της Χιονάτης Αυγούλα (Ωραία Κοιμωμένη) που τον τελευταίο καιρό υπέφερε από αϋπνίες. Τελικά τη λύση του προβλήματος τη βρήκε μία νεράιδα η οποία της έκανε μια ένεση και αποκοιμήθηκε στο λεπτό. Πλέον όλοι εκτός απ'τα τρία γουρουνάκια έζησαν καλά και εμείς φυσικά καλύτερα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου