About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Μια μέρα που όλοι περιμέναμε....

Από τη μαθήτρια του Ε4 Αριάνθη Π. 

   Έφτασε Δευτέρα 22 Μαΐου. Ο καιρός ήταν βροχερός. Σήμερα περιμέναμε την ομάδα Α.Σ.Κ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟ  η οποία παίζει μπάσκετ πάνω σε αμαξίδια και τον παραολυμπιονίκη στο ακόντιο Μανώλη Στεφανουδάκη.

   Υποδεχτήκαμε την ομάδα Α.Σ.Κ.Α με ένα θερμό καλωσόρισμα. Τα παιδάκια της Α΄και της Β΄τάξης τους περίμεναν στην είσοδο του σχολείου μας. Εκείνοι ενθουσιάστηκαν και αιστάνθηκαν αμέσως άνετα.
   Στη συνέχεια, μας έδειξαν πώς παίζουν μπάσκετ ενώ είναι σε αμαξίδια. Κάθε φορά που έμπαινε καλάθι όλοι ζητωκραυγάζαμε ενθουσιασμένοι. Κάποια παιδιά του σχολείου μας, κάθισαν στα αμαξίδια και προσπάθησαν να παίξουν μπάσκετ.

 Καταλάβαμε, αλλά και εκείνοι παραδέχτηκαν, ότι δεν ήταν τόσο εύκολο.Μετά από κάποια ώρα τα κορίτσια των τμημάτων Ε’4 & ΣΤ’3 έκαναν αναπαράσταση της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας αλλά και δύο αγόρια έκαναν προσομοίωση λαμπαδηδρομίας.   Η σημαντικότερη στιγμή όμως ήταν όταν έφτασε στο σχολείο ο παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης.
   Όλοι τον χειροκροτήσαμε και είχαμε κάποια ερώτηση να του κάνουμε. Τις απάντησε όλες χωρίς δισταγμό και στο τέλος κάθε παιδί πήρε από ένα αυτόγραφο.
  Από αυτή την εκδήλωση έμαθα πως όσοι άνθρωποι αγαπούν αυτό που κάνουν, δεν σταματάνε ποτέ να το κάνουν ό,τι και να τους συμβεί.
   Εγώ τους θαυμάζω!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου