About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ο τυχερός μονόκερος.

Από τη μαθήτρια του Ε4 Δέσποινα Τζ. 
Πριν από πολλά χρόνια, ζούσε κάπου μακριά ένας μονόκερος. Τον μονόκερο τον αγνοούσαν όλοι και συμπεριφέρονταν σαν να μην υπήρχε, αν και ήταν πάρα πολύ καλός. Μόνο δύο φίλους είχε που αυτοί τον συμπαθούσαν πολύ. Στεναχωριόταν που δεν εκτιμούσαν τον όμορφο χαρακτήρα του, αλλά συγχρόνως ήταν και χαρούμενος που είχε αυτούς τους δύο φίλους.
  Μια μέρα, ο μονόκερος και οι δύο του φίλοι, αποφάσισαν να παίξουν κυνηγητό. Ενώ έπαιζαν, ο μονόκερος κουτούλησε σε ένα δέντρο και έσπασε το μονάκριβο κέρατό του. Τότε λυπημένος όπως ήταν, άρχισε να κλαίει και δεν ένιωθε καλά. Όταν τον έβλεπαν οι άλλοι τον κορόιδευαν εκτός από τους φίλους του και αυτός ένιωθε όλο και πιο άσχημα. 

Μετά από τρεις μέρες περίπου, ο μονόκερος ένιωθε κάτι να φυτρώνει στο μέτωπό του. Τρόμαξε λίγο και πήγε να ρωτήσει τους φίλους του τι είναι αυτό. Όταν τους ρώτησε αυτοί απάντησαν ότι είναι ένα πανέμορφο κέρατο! Πράγματι ήταν ένα κέρατο που ΚΑΝΕΙΣ σε εκείνη τη χώρα δεν είχε! Όταν τον είδαν και όλα τα άλλα ζώα που ζούσαν εκεί πέρα, έμειναν άφωνα και από τότε κέρδισε την συμπάθεια όλων! Ο μονόκερος ήταν πάρα πολύ χαρούμενος όχι μόνο επειδή ήταν πλέον αποδεκτός, αλλά και επειδή απέκτησε ένα τέτοιο κέρατο.
                                               

                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου