About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Λεονμπέργκερ... το σκυλί που μοιάζει σαν λιοντάρι

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Αριστέα Ζ. και Μυρσίνη Κ.

 Τα σκυλιά είναι αξιόλογα ζώα για αυτό αποφασίσαμε να σας γράψουμε για την πανέμορφη ράτσα των Λεονμπέργκερ. 
 Πρώτα απ΄ όλα είναι σκυλί της οικογένειας. Η ιδιοσυγκρασία του Leonberger είναι ένα από τα πιο σημαντικά και τα διακριτικά χαρακτηριστικά του. Αν κοινωνικοποιηθεί και εκπαιδευτεί καλά, το Leonberger έχει αυτοπεποίθηση, δεν επηρεάζεται από το θόρυβο, είναι πιστό και υπομονετικό στα μέλη της οικογένειας, φιλικό προς τα παιδιά, και φέρεται με τους περαστικούς σαν σκύλος φύλαξης χωρίς να είναι ιδιαίτερα θορυβώδης και επιθετικός. Έχει αυτοπειθαρχία, όταν υποχρεούται να φυλάξει την οικογένεια ή την περιουσία.
 Στιβαρά, πιστά, έξυπνα, παιχνιδιάρικα, και ευγενικά, μπορούν ως εκ τούτου να ανταποκριθούν σε οπουδήποτε δυσκολία και να προσαρμοστούν εύκολα σε μια ποικιλία περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένης και της συντροφιάς άλλων σκυλιών.
 Ένα λιοντάρι στο σπίτι σας άκακο και φιλικό σαν αρνάκι. Τι υπέροχο πλάσμα είναι αυτό! Τόσο ανεκτικό με τα παιδιά ακόμα και τα πιο δύστροπα. Ένας γίγαντας με καρδιά αγγέλου. Παρόλα αυτά δεν είναι οκνηρό σκυλί. Είναι πιστό, θαρραλέο και αποφασιστικό, αλλά για να σας ευχαριστήσει μπορεί να είναι μαζί σας στον καναπέ με τις ώρες.


πηγή: http://ratses.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου