About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

To Facebook στην ζωη μας


απο τις μαθήτριες του Στ56 Ραφαελα Α. και Ειρηνη Ι.

  Πιστεύετε οτι το να έχετε FACEBOOK σας κάνει πιο δημοφιλή? To FACEBOOK έχει μπει για τα καλα στην ζωή του ανθρώπου. Όμως πρέπει να ξέρουμε και τα μειονεκτήματα του. Δυστυχώς λοιπόν ή ευτυχώς, τίποτα καινούριο στη ζωή δεν είναι απόλυτα καλό ή κακό. Όλα έχουν τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματά τους και όλα έχουν ένα τίμημα. Έτσι και το facebook.
Πολλοί λένε "σιγά μωρέ, για πλάκα το έχω 5-10 λεπτά την ημέρα ασχολούμαι". Είναι όμως όντως έτσι; 


Σε κάποιες φάσεις ναι. Αν όμως το χρησιμοποιήσουν "πιο σωστά" και μάθουν διάφορα πραγματάκια ακόμα, τότε το σκηνικό αλλάζει, χωρίς να το καταλάβουν.
Κάνεις τόσο κόπο να χτίσεις ένα καλό προφίλ, να βρεις τόσους φίλους και να ξεκινήσεις πάρε-δώσε με αυτούς.
Εθίζεσαι και προσπαθείς να κάνεις ακόμα περισσότερα, να γίνεις πιο "ουάου".
Πολλοί το κάνουν κομμάτι της ζωής τους και ζούνε με αυτό. Επίσης φτάνουν σε σημείο, να προσπαθούν να κάνουν πράγματα στη ζωή μόνο και μόνο για να αποθανατίσουν μια τέτοια στιγμή σε μια φωτογραφία, με μόνο σκοπό να την ανεβάσουν στο facebook (υπερβολικό παράδειγμα αλλά με μεγάλη δόση αλήθειας...)
Η εξάρτηση φτάνει σε βαθμό να θέλουν να δείξουν στους άλλους ότι "περνάνε καλά", χωρίς να τους νοιάζει αν όντως περάσαν καλά.
Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να παραδεχτεί τέτοιο πράγμα. Λίγο πολύ όμως, όλοι το έχουμε μέσα μας... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ!!!!!!! 


πηγή: http://coolweb.gr

2 σχόλια: