About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Η μηχανή του χρόνου

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Εμμανουέλα Σ.
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα έξυπνο και όμορφο κορίτσι, η Ανδρονίκη. Όταν πήγαινε στο σχολείο περίμενε πώς και πώς την ώρα για να κάνουν Ιστορία.
Η Ανδρονίκη λάτρευε την Ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Έπαιρνε βιβλία από τη βιβλιοθήκη, παρακολουθούσε εκπομπές σχετικά με αυτήν. Το όνειρο της ήταν μια χρονομηχανή όπου θα πήγαινε στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας. Να δει τη ζωή τους, τις καθημερινές συνήθειες, τα φαγητά, τα σπίτια, όλα!
Έτσι μια μέρα αποφάσισε να ψάξει στο διαδίκτυο. Ώρες ατέλειωτες έψαχνε. Ώσπου μια στιγμή είδε μια τεράστια χρονομηχανή και ότι την επόμενη μέρα θα την φέρουν στην πόλη της για να την θαυμάσει ο κόσμος.
Έτσι λοιπόν εκείνη η ημέρα έφτασε . Η Ανδρονίκη παρακάλεσε τους γονείς της να την πάνε . Εκείνοι συμφώνησαν . Μόλις έφτασαν αντίκρισαν ένα υπέροχο θέαμα.
Η Ανδρονίκη έτρεξε γρήγορα, ανέβηκε στην χρονομηχανή και ''τσακ'' σε ένα λεπτό βρέθηκε στην αρχαία Ελλάδα .
Ήταν όπως την περίμενε, μεγάλα, ψηλά δημοτικά κτίρια, πολλές σχολές, θέατρα. Καθώς πήγαινε στην Επίδαυρο να παρακολουθήσει ένα θέατρο άκουσε φωνές,
- Ανδρονίκη ! Ανδρονίκη ! Ξύπνα θα αργήσεις πρέπει να πας στο σχολείο, της είπε η μητέρα της !
Η Ανδρονίκη κατάλαβε πως ήταν ένα όνειρο και απογοητεύτηκε. Αλλά δεν έπαψε να χάνει τις ελπίδες της και πίστευε πως κάποια μέρα το όνειρο της θα γίνει πραγματικότητα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου