About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Ένα δυσάρεστο ατύχημα στο σχολείο μας!!

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Δανάη Μ.

Σήμερα το μεσημέρι που στο σχολείο μας υπήρχαν ελάχιστα παιδιά επειδή τα πιο πολλά είχαν σχολάσει και λειτουργούσε μόνο το ολοήμερο, έγινε κάτι πολύ δυσάρεστο. Διαβάστε παρακάτω γι' αυτό το δυσάρεστο περιστατικό!!
Ένας μπαμπάς είχε πάει να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο και το αυτοκίνητο του ήταν παρκαρισμένο έξω από το σχολείο στον πεζόδρομο. Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν το αυτοκίνητο χάλασε και άρχισε να γλιστράει στην κατηφόρα. 
Το αυτοκίνητο καθώς γλιστρούσε παρέσυρε δύο μηχανάκια και έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Ευτυχώς όμως δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί!!!


Αυτό ήταν πολύ επικίνδυνο γιατί υπήρχαν παιδιά και ήταν πολύ εύκολο να χτυπήσει κάποιο. Κανονικά απαγορεύεται να παρκάρουν εκεί τα αυτοκίνητα!! Οπότε τέλος το παρκάρισμα έξω από το σχολείο!!!

4 σχόλια:

  1. Ναι όντως είναι πολύ ανυσιχιτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι έχεις δίκιο Δανάη αλλά γιατί εγραφές παπους;;;
    αυτό πλήγωσε την οικογενεια τους!Παλι καλα τωρα το άλλαξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προστασία μας είναι πολύ σημαντικότερη από το αν ο απρόσεκτος κύριος ήταν μπαμπάς η παππούς. Καλό θα ήταν όσοι διαβάζεται το παραπάνω άρθρο να γράφεται σχόλια επί της ουσίας για το πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο που θα μας βάλει σε κίνδυνο!! <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή