About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στην γειτονιά μας!

Από τη μαθήτρια του ΣΤ 2 Σοφία Λ.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11:00 θα γίνει ο στολισμός του δέντρου, στον κυκλικό κόμβο της Λ. Κνωσού που βρίσκεται μπροστά στο πάρκο όπου θα γίνουν και οι εκδηλώσεις . Η διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων θα είναι από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου. Εκεί λοιπόν θα υπάρχουν τα "Εργαστήρια του Αγίου Βασίλη", εργαστήρια χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών για τα παιδιά. Η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου θα πλαισιώσει μουσικά τον στολισμό με κάλαντα. Επίσης θα δώσουν οποί θέλουν αίμα στον "Αιματοκρήτη". Η είσοδος θα είναι εντελώς δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες, χορωδίες, μουσικοί και οι ομάδες που πραγματοποιούν τα θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια προσφέρθηκαν εθελοντικά να συμμετέχουν σε αυτή την λαμπρή γιορτή!
Το "Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό" και οι φιλόξενοι Αϊγιαννιώτες περιμένουν όλους εμάς να μοιραστούν μαζί τους την ζεστασιά της Αγάπης και την Χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς. Να ξαναζήσουμε όλοι μαζί την ξενοιασιά την μαγεία και την λάμψη των Χριστουγεννιάτικων χρόνων!!!
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!

Πηγή: Κάποια αντέγραψα από την εφημερίδα "Το βήμα του Άι Γιάννη".

3 σχόλια:

  1. Εγώ η Σοφία, έχω παράσταση στην κιθάρα!
    Ώρα :7:00-8:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου, Σοφία σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για την παράσταση στην κιθάρα.... αλλά δεν μας είπες που θα γίνει.... πες μας και θα έρθουμε.... <3 < 3<3 <3 <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είναι στο χωρίο του Άι Βασίλη! Αυτό που περιγράφω τόση ώρα!!

      Διαγραφή