About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Το ''δέντρο των φιλιών'' της ΟΠΑΠ

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Δανάη Μ. και Εμμανουέλα Σ.
Χαρά, ενθουσιασμός, γελαστά πρόσωπα και πολλά -πολλά φιλιά συνθέτουν την εικόνα του "Δέντρου των φιλιών" της ΟΠΑΠ, που άναψε (20.12.13) τα φώτα του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα σβήσουν ανήμερα την Πρωτοχρονιά.
Πλήθος κόσμου από όλες τις ηλικίες, μπασκετμπολίστες, ποδοσφαιριστές, βολεϊμπολίστες, ηθοποιοί, μέλη της team ΟΠΑΠ και εκατοντάδες πολίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και φυσικά τα φιλιά τους στην εκστρατεία αγάπης "δέντρο των φιλιών" που πραγματοποιεί η ΟΠΑΠ προσφέροντας για κάθε φιλί ένα ευρώ για την ενίσχυση ορφανοτροφείων της χώρας.
Αυτές τις γιορτές ένα απλό φιλί μεταμορφώνεται σε πράξη αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αρκεί μόνο να δοθεί μπροστά από το δέντρο της ΟΠΑΠ, να φωτογραφηθεί και να ανεβεί στο face book application της ιστοσελίδας της Εταιρίας.
Ακόμη και όσοι δεν μπορούν να περάσουν από το κέντρο της Αθήνας, ή της Θεσσαλονίκης, μπορούν πάντα να προσφέρουν τα φιλιά τους, μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπαίνουν στο website της ΟΠΑΠ και στο facebook application «δέντρο των φιλιών», να κάνουν like και να ανεβάζουν μια φωτογραφία με φιλιά που έχουν ανταλλάξει με αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάθε φιλί σημαίνει ένα ακόμη ευρώ για τα παιδιά των ορφανοτροφείων.
Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 6μμ, κάτω από το "δένδρο των φιλιών" στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 4μμ, κάτω από το δέντρο της Αθήνας θα βρίσκονται οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στις 2μμ, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 3μμ οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού με τις οικογένειές του. Σ’ αυτή τη γιορτή αγάπης όλοι ανταλλάσσουν φιλιά, εσείς;
Τα φώτα άναψαν! Το δέντρο των φιλιών της ΟΠΑΠ σας περιμένει, στην οδό Βουκουρεστίου και στην πλατεία Αριστοτέλους για να το στολίσετε με τα φιλιά σας.
Μην ξεχνάτε μέχρι και την 1η Ιανουαρίου κάθε φιλί μετράει και είναι για καλό σκοπό.
Είναι μια καταπληκτική ιδέα!! Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε και εμείς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου