About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Το ξεχασμένο γράμμα!!

Από τη μαθήτρια του ΣΤ1, Δανάη Μ.
Μια φόρα κι έναν καιρό, μια χιονισμένη παραμονή Πρωτοχρονιάς η Βάσια και ο Νίκος αποφάσισαν να φτιάξουν τον ομορφότερο χιονάνθρωπο.
Όταν έφτιαχναν τον χιονάνθρωπο ο Νίκος ρώτησε τη Βάσια: ''Τι δώρο θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης; Εγώ θα ήθελα ένα ηλεκτρονικό''. H Bάσια του απάντησε: ''Θέλω ένα κουτί ακουάρελες, με πολλά χρώματα και πινέλα''. 
Μόλις τελείωσαν με το παιχνίδι στο χιόνι μπήκαν στο σπίτι. Οι γονείς της Βάσιας και του Νίκου είχαν διακοσμήσει κάθε γωνιά του σπιτιού γιορτινά. Τα παιδία πήγαν στα δωμάτια τους. Η Βάσια ήθελε να διαβάσει ένα βιβλίο. Άνοιξε το συρτάρι της για να το πάρει, όμως κάτι έπεσε από μέσα, δεν ήταν το βιβλίο που έψαχνε. Ήταν το γράμμα της για τον Άγιο Βασίλη!! Είχε ξεχάσει να το ταχυδρομήσει. Η Βάσια στενοχωρήθηκε πολύ. 
Εκείνο το βράδυ, λίγο πριν πέσει στο κρεβάτι της για να κοιμηθεί, η Βάσια έκανε μία ευχή. Να της φέρει ο Άγιος Βασίλης το δώρο που ήθελε. Κρέμασε την χριστουγεννιάτικη κάλτσα στο τζάκι του δωματίου της, για να της βάλει ο Άγιος Βασίλης το δώρο της , εάν έρθει. Και έπειτα έπεσε για ύπνο. 
Το άλλο πρωί, η Βάσια ξύπνησε και είδε στην χριστουγεννιάτική κάλτσα το δώρο που ήθελε. Έτρεξε και το πήρε με απερίγραπτη χαρά! Η ευχή της είχε γίνει πραγματικότητα. Αποφάσισε να φτιάξει μια ζωγραφιά και να την στείλει στο Άγιο Βασίλη για να τον ευχαριστήσει.
Από τότε η Βάσια δεν ξέχασε πότε ξανά να στείλει το γράμμα της στον Άγιο Βασίλη. 
Ήταν η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά που είχε περάσει ως τότε!!!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου