About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν περίοδος χαράς κι ελπίδας

Από τη μαθήτρια του ΣΤ 2 Μιχαέλα Β.

 Προχθές ρώτησε μια μαμά το 3χρονο παιδάκι της, τι θέλει να του φέρει φέτος ο Άι Βασίλης. Απάντησε αυτό: «Θέλω να φέρει στον μπαμπά μια δουλειά για να σταματήσει να είναι λυπημένος και να μη δουλεύεις εσύ όλη μέρα για να μπορείς να παίζεις λίγο μαζί μου».
Πολλά θα είναι φέτος τα παιδάκια που δε θα ευχηθούν να τους φέρει ο Άι Βασίλης κούκλες, αυτοκινητάκια, ποδήλατα και παιχνίδια. Πολλά θα είναι φέτος τα παιδάκια που δε θα κάνουν Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σπίτι. Πολλά θα είναι φέτος τα παιδάκια που θα απορήσουν γιατί η μαμά κι ο μπαμπάς είναι στενοχωρημένοι, ενώ τα Χριστούγεννα υποτίθεται ότι είναι χαρούμενη γιορτή.
Πολλά θα είναι τα παιδάκια που θα περνάνε από τις στολισμένες πλατείες και θα εντυπωσιάζονται από τα χιλιάδες και χιλιάδες λαμπάκια που αναβοσβήνουν, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι στολισμένα, τα καρουζέλ και τα τραγούδια που ακούγονται, ενώ στο σπίτι τους είναι κομμένο το ρεύμα.


 Η πραγματικότητα ειναι αυτή. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους να ζητάνε απο τον Άγιο Βασίλη μόνο παιχνίδια!
 Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου