About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Όπως παιχνιδομαζέψεις έτσι θα δωροστρώσεις!!

Από τις μαθήτριες του ΣΤ1, Δανάη Μ., Εμμανουέλα Σ.
Ο Δήμος Ηρακλείου με τη συνεργασία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη σύμπραξη τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικών ομάδων και τοπικών επιχειρήσεων, διοργανώνει την εκστρατεία ''Παιχνιδομαζέματα-Δωροσκορπίσματα Νο2''.
Σκοπός της δραστηριότητας είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά των άπορων οικογενειών του Δήμου Ηρακλείου, να παραλάβουν τουλάχιστον ένα δώρο για τις γιορτές και να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων.
Ενώνοντας όλοι τις δυνάμεις μας μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα παιδιά της πόλης μας. Γιατί ο στόχος μας είναι κοινός και αφορά όλους. 
Όπως παιχνιδομαζέψεις έτσι θα δωροστρώσεις!
Ο Δήμος Ηρακλείου και η διεύθυνση Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων καθώς και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, αλλά και η ομάδα νέων ''Άταχτοι θα σταθούν αρωγοί.
Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, το Ηράκλειο γεμίζει σάκους συλλογής παιχνιδιών. Με κεντρικό σημείο συγκέντρωσης – επεξεργασίας – τελικής συσκευασίας το ξενοδοχείο Capsis Astoria Ηρακλείου, το χριστουγεννιάτικο πνεύμα προσφοράς αρχίζει να λάμπει και όλοι οι εθελοντές είναι καλεσμένοι να βοηθήσουν στην δράση. 
Με δύο συναυλίες (13/12/2013 Συναυλία με τους Xana Zoo – 22/12/2013 Συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα) και πολλές γιορτές παιχνιδοτυλιγμάτων να λαμβάνουν χώρα, μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα…
Γιατί τα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στα παιδιά και όλοι μας θέλουμε να τα βλέπουμε να χαμογελούν.... 
Πραγματικά τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή πολύ ωραία, και όλοι χρείαζομαστε ένα δωράκι...!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου