About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Δράση αιμοδοσίας

από τον μαθητή Γιάννη Φ.


Ο Δήμος Ηρακλείου με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με Εθελοντικές Ομάδες της πόλης μας, ξεκινούν μια δράση που αισιοδοξούμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Μια συνεργασία που στόχο έχει την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να αυξήσει τον αριθμό των Ενεργών Αιμοδοτών του Ηρακλείου μέσα από Αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση ( κάθε πρώτο Σάββατο του κάθε μήνα ).


Σ’ αυτήν την κοινή  προσπάθεια,  καλούμε να συμμετέχουν, όσοι μπορούν,  κρατώντας την κάρτα εθελοντή αιμοδότη (αν έχετε από προηγούμενες αιμοδοσίες). Ακόμα όμως κι αν πρόκειται να δώσετε αίμα για πρώτη φορά να γνωρίζετε ότι αυτομάτως γίνεστε εθελοντής αιμοδότης και μπορείτε να διαθέσετε την φιάλη που χορηγήσατε όπου εσείς επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κέντρο του Ηρακλείου, στη Λότζια, με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου – Πανανείου Νοσοκομείου, με μουσική και δωράκια για τους αιμοδότες, στη μεγάλη γιορτή εθελοντισμού…..να  ζήσουμε μαζί την εμπειρία της προσφοράς!!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου