About

Η ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα των μαθητών της έκτης τάξης με ειδήσεις , σχόλια, συνεντεύξεις και άλλα ενδιαφέροντα.

Το τσάι και τα καλά του!

απο τα απίθανα πληκτρολόγια

   Άρχισα να πίνω τσάι, επειδή ο μου είπαν ότι έχει κάποια θετικά. Δοκίμασα και μου άρεσε, και πίνω συχνά πυκνά. Δείτε, είναι καλό, ελπίζω να δοκιμάσετε και εσείς!
   Το τσάι καθόλου τυχαία αποτελείστις μέρες μας το ρόφημα που ακολουθεί το νερό σε κατανάλωση, ενώ οι λάτρεις του αυξάνονται διαρκώς. Ο λόγος δεν είναι μόνον η πλούσια

κι ευχάριστη γεύση του αλλά και οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι το τσάι, πλούσιο σε πολυφαινόλες και είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντικαθιστούν με την παρότρυνση του γιατρού τους τον καθημερινό καφέ με καλής ποιότητας τσάι. Το τσάι με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα στη μάχη των μικροβίων, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, βοηθά δραστικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ συμβάλλει στον έλεγχο της κακής χοληστερίνης και βοηθά την καρδιά. Επίσης υποστηρίζει την πέψη, δυναμώνει τα οστά και προστατεύει το σμάλτο των δοντιών. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών, καθώς και πολλές εταιρίες που το παρασκευάζουν.
Ελπίζω να μάθατε τι καλά έχει το τσάι, και να αρχίσετε να πίνετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου